On line sessioner - også aften og weekend

Jeg har brugt noget tid på at finde en online platform som jeg kan bruge og samtidig overholde GDPR

Nu er det lykkedes og jeg tilbyder derfor nu også On line sessioner

Samtidig udvider jeg min åbningstid så familier der er ramt af hjemmearbejde og hjemmeskole, hjemmebørnehave eller andet, kan få hjælp til sig selv når ungerne er puttet

hjemmefra On line

jeg sender et link som aktiveres når vi har en aftalt tid

og vupti vi er sammen - hver for sig - med video og kan på den måde udføre sessioner så I kan få hjælp - også i denne tid 

Medarejdertrivsel

Medarbejdertrivsel

Som noget nyt, tilbyder jeg nu virksomheder der gerne vil give deres medarbejdere hjælp til at undgå stress og depression et forløb, hvor mit fokus er rettet mod at skabe en varig forandrig til gavn får både medarbejder og virksomhed.

Der er en grundsubstans som så finjusteres efter hver enkelt medarbejder/virksomhed og/ eller medarbejder gruppe.

Jeg hjælper også gerne oifht implementering, hvis noget evt skal ændres i virksomheden for at skabe den forandring der er gavnlig for begge parter. 

Børn og unge tidlig opsporing

Hen over efteråret følger jeg en foredrags- viden delings række, som har til hensigt at belyse hvordan vi bliver bedre til at spore ADHD og Autisme og andet besvær TIDLIGT hos børn, i vuggestue og børnehave, så børn og forældre samt pædagoger kan få fornøden støtte så børnene ikke lider nederlag.

Rigtig spændende og jeg håber vi fastholder at der IKKE SKAL diagnoser til for at SE det enkelte barn/ ung/ voksen og afhjælpe det besvær den enkelte har.