On Line - landsdækkende

Jeg har stor erfaring og viden der udspringer i vores tidlige tilknytning

 

Jeg holder åbent både i min klinik på Djursland OG online - online foregår det via zoom, hvor jeg sender dig et link, når vores aftale starter og vi kan se samtale via video - de fleste oplever det virker godt - så sig endelig til

 

Angst
Stress
Depression

Besvær i parfolhold
Dårlig kontakt til børn og børnebørn

ADHD
Angs hos børn og unge
Besvær i skole og ungdomsliv 

 

Medarejdertrivsel

Medarbejdertrivsel

Som noget nyt, tilbyder jeg nu virksomheder der gerne vil give deres medarbejdere hjælp til at undgå stress og depression et forløb, hvor mit fokus er rettet mod at skabe en varig forandrig til gavn får både medarbejder og virksomhed.

Der er en grundsubstans som så finjusteres efter hver enkelt medarbejder/virksomhed og/ eller medarbejder gruppe.

Jeg hjælper også gerne oifht implementering, hvis noget evt skal ændres i virksomheden for at skabe den forandring der er gavnlig for begge parter. 

Børn og unge tidlig opsporing

Hen over efteråret følger jeg en foredrags- viden delings række, som har til hensigt at belyse hvordan vi bliver bedre til at spore ADHD og Autisme og andet besvær TIDLIGT hos børn, i vuggestue og børnehave, så børn og forældre samt pædagoger kan få fornøden støtte så børnene ikke lider nederlag.

Rigtig spændende og jeg håber vi fastholder at der IKKE SKAL diagnoser til for at SE det enkelte barn/ ung/ voksen og afhjælpe det besvær den enkelte har.