Imagoterapi - Djursland

Imagoterapi  bliver ofte kaldt kærlighedens terapi.
Imagoterapien tager udgangspunkt i at vi vil os selv og vore nærmeste det bedste. Nogle gange kan der imidlertid komme noget i vejen, så vi ikke altid kommer til at reagere hensigtsmæssigt i vore relationer.
Imagoterapi handler om, at heles og vokse personligt og i livet.

Imagoterapi er udviklet af psykologerne Harville Hendrix og Helen LaKelly Hunt fra USA. De udviklede teorien som parterapi, siden er metoden udviklet og bruges nu individuelt, i grupper, i familier og på arbejdspladser.
Imagoteorien og metoden er blevet internationalt udbredt og anerkendt.
Fred i verden et par ad gangen!

Imagoterapeuten hjælper med at skabe en process, hvor der er tryghed og hvor der fokuseres på kendskab til hinandens verdener, herefter kan de involverede selv løse problemerne de kommer med.

Teoretisk bygger Imago - Par og relationsterapien på velkendte og velafprøvede teorier indenfor det terapeutiske virke.
Imago indeholder bl.a. psykodynamiske, kognitive, systemiske, kommunikationssteoretiske og objekt-relations elementer.
Når det sættes sammen og anvendes i praksis, bliver der tale om en dynamisk og sammenhængende tænkning, der giver et meget godt udgangspunkt for forståelsen af menneskers forhold til hinanden.
Således har både teori og metode udviklet sig fra at være par terapi til nu også at være meget anvendelig i forhold til individuelle, grupper, kollegaer og i familiesammenhænge og selvfølgelig stadig også i parrelationen.

Kig venligst videre på min hjemmeside under det der interesserer dig.

"Husk - Det er aldrig for sent"