Referencer

Kvinde fra  fra Djursland:

Tina Kaehne

stjerne
Et vendepunkt i mit liv var at tage beslutningen om at besøge dette dejlige sted. Jeg har en depression som ikke har været så nem at være i. Det kemiske medicin har alt for mange bivirkninger. Men nu er jeg både glad og hukommelsen er bedre. 5 stjerner er slet ikke nok. Mange flere fortjener hun. Vil kun anbefale hende varmt

Kopieret fra min facebook side - skrevet den 3. august 2016

________________________________________________________________________

Par fra Djursland:

Hvad kan Birgit?

- skabe tryghed.
- god til at få mig til at se udover barrieren.
- God til at få mig til at se tingene fra flere vinkler.
- Meget personlig.
- Rummelig.
- Hjertevarm.
- Utrolig dygtig faglig på baggrund af mange forskellige uddannelser og menensket Birgit.
- Indlevende og empatisk.

Hvad har vi fået hos Birgit?

- Vi har fået hinanden gennem Birgit.
- Birgit er i mange sammenhænge vores livsline.
- Vi har fået en terapeut der eftrehånden kender os ud og ind og husker vores hiistorie og diverse episoder og delemmaer.

Vi opsøgte Birgit fordi vi gang på gang stødte ind i nogle udfordtringer med hinanden. Vi har levet to meget forskellige liv og kommer fra to meget forskellige familier med forskellige grundværdier. Det gjorde at vi til tider havde svært ved at forene vores liv.

Efter vores udvikling hos Birgit har vi fundet sammen og fik i foråret 2014 en pragtfuld datter!:-)


Par fra Midtjylland:

"Vi ringede til Birgit, da vi har et handicappet barn og et normalt barn, vores parforhold var blevet meget slidt og vi skændtes, vi sad på en måde fast.
Da vi henvendte os, havde vi forventet vi kunne løse vores problemer, så vi kunne blive sammen, men efter noget tid, måtte vi indse, at vi nok havde skadet / såret hinanden for meget og vi valgte at gå hver til sit.
I dette forløb fik vi åbnet vore øjne, så vi nu har fået et godt samarbejde omkring begge børn.
Vi er h.h.v 36 og 38 år gamle.
Vi fik hjælp til at være forældre for vore børn midt i vores svære krise, hvor vi skiltes.
Det er nu ca ½ år siden og vores samarbejde fungerer godt, børnene trives og vi er langsomt ved at komme videre, hver på sin måde.
Vi er blevet enige om at sende dette til Birgit, med en stor tak, vi kan varmt anbefale hende til andre, meget kompetent og menneskelig :-)"

Familie fra midtjylland:

" Vi henvendte os fordi vi læste at Birgit var sygeplejerske med børneerfaring og vi havde svært ved at tackle vores teenage datter.
Efter nogle sessioner, hvor vi lærte at tale og respektere vores forskelligheder er det som om, vi nu har fået et nyt liv, med plads til glæde og tillid.
Vores datter er mere hjemme og hun er blevet bedre i skolen og mere glad og udadvendt.
Vi kan ikke takke nok for hjælpen."

Par fra Midtjylland: 

”I forløbet hos Birgit har vi lært en bedre kommunikation med hinanden – nu udtrykker vi os tydeligere, ærligere og mere direkte.
Vi har opdaget, at det ikke er farligt at være uenige, og at uenighederne kan håndteres respektfuldt”.
Vi har ikke længere de langstrakte kriseforløb præget af vrede, bitterhed og tavshed”.
Det handler om at lære at lytte til hinanden og tale sammen”

Mand fra Djursland : 

 "Jeg kom til Birgit med en meget svær depression, som jeg har fået behandlet og løst gennem terapi.
Mine traumer stammede fra min barndom og op gennem min opvækst til mit voksne liv. Det er dejlig at være løst fra disse i en alder af 37 år.
Det har været et sejt træk at komme så langt men med Birgits arbejdsmåde, med både psykologi og erfaring og ikke mindst væremåde, har det været en positiv behandling og ikke mindst resultatet.
Efterfølgende er jeg blevet en glad og nærværende mand og far. Jeg har desuden fået et mere afklaret forhold til min omgangskreds. Alt i alt et forløb der har været alle sessionerne værd."

Kvinde fra Djursland: 

"Jeg er en gift pige på 51 år med 2 børn.
Mit første indtryk af Birgit var, at hun var meget imødekommende og derfor èn, jeg med det samme havde tillid til.
Jeg kom til Birgit efter en depression, som var udsprunget af, at jeg altid har ladet mig styre af andre, gjort hvad andre forventede af  mig og ikke hvad jeg selv havde lyst til. Det kan jeg se nu, efter at Birgit og jeg fik sporet os ind på det. Og hun fik lært mig at se mig selv som en selvstændig person. "

Par fra Nordjylland :

"Vi var i terapi hos Birgit, da vi gerne ville give vores børn det bedste.Vi kommer begge fra hjem, hvor det har været svært at være barn og da vi ventede os, var valget derfor let, vi skulle have hjælp til at finde os selv som voksne forældre.Vi skulle finde vores roller og vi ville gerne bryde de mønstre vi kendte fra vores barndom.
Birgit har været en uvurderlig hjælp i denne proces og vi har haft meget stor glæde af terapien.Vi er begge blevet mere modne og vi har i tilgift fået et bedre parforhold, hvor vi kan tale om alt.
Fordi vi bor så langt fra Birgits klinik har vi kørt hver anden gang og Birgit har kørt til os, hver anden gang, det har fungeret upåklageligt og været dejligt at mærke det engagement og den fleksibilitet Birgit udviser."

"Husk - Det er aldrig for sent"