Krops- og Gestaltterapi - Djursland

Krops- og Gestaltterapiens mål er at forbedre det enkelte menneskes livskvalitet.

Gestalt betyder helhed, og det er netop målet når der anvendes Krops- og Gestaltterapi, at mennesket oplever sig mere glad og levende!
Krops- og Gestaltterapien tager udgangspunkt i kroppen. Kroppens sprog og signaler.
Jeg tager udgangspunkt i, at kroppen husker, også det ubevidste og det der er sket før vi fik sprog. Når kroppen og/ eller psyken reagerer i nuet, er der ofte hjælp at hente i det førsproglige. Især ved vanskeligheder der sidder godt fast i vores psyke og/ eller krop.
Sådan som jeg er uddannet kan jeg benytte mig af teorier og praksis fra

Fritz Pearls
Carl Rogers
Drømmetydning
Kognitiv terapi
Klientcentreret terapi
Den parodoksale forandringsteori

Dalai Lama har sagt mange kloge ting, men en af de ting han siger i bogen ”kunsten at leve lykkeligt”, er at vi skal være åbne for forandringer, men aldrig gå på kompromis med vores inderste værdier!

I min lange erfaring med mennesker har jeg ofte haft samme oplevelse.
Mon du ved, hvad der er dine inderste kerneværdier? Hvis ikke, vil jeg gerne hjælpe dig med at finde frem til dem.
Nogle henvender sig, og siger, "jeg ved faktisk slet ikke hvem jeg selv er", så folder vi det ud og gennem samarbejde, finder du ind til den person, du er inde bag ved skallen.
I Krops- og Gestalt terapi arbejder jeg meget med at få individuelle til at udvikle sig, så der opnås en tilfredshed og mulighed for at leve netop det liv den enkelte ønsker sig.
Igen beder jeg huske på, det er vigtigt for mig, at du er eksperten i dit liv. Vi er alle unikke, og det er vigtigt, at vi lærer at anerkende og vedkende os alle vore sider – også – dem vi typisk ikke er så stolte af. Det er god udvikling og giver større selvværd og tilfredshed.
Udviklingen sker ofte der, hvor vi har modstand. Nogle gange kan det føles forkert at fortsætte og man har mest lyst til at afbryde terapien. Så er det altid det mest fornuftige at komme og fortælle om modstanden; så kommer forandringen!

"Husk - Det er aldrig for sent"