Ny og banebrydende terapiform.

Ny og banebrydende terapiform - terapi med jeg funktioner.

Freud har beskrevet Jeg som opdelt mellem ID - Jeg og Overjeg - dette er videre udviklet og når jeg arbejder på denne måde, anvender jeg noget der kaldes "aktør modellen" som tager udgangspunkt i, at vi har nogle aktører i vores indre, som har taget plads og som påvirker os, når vi færdes i livet.

Vi er påvirket af nære relationer, samfund, vi har vores ID og vi har dannet vores overjeg og vi kan handle og se os selv udefra.

Ved at arbejde med denne model, får man kortlagt, hvor vores tidlige mønstre er opstået og der bliver mulighed for at ændre disse mønstre, så de bliver hensigtsmæssige og sunde i vores nutidige liv.

Modellen egner sig vældig godt til langt hovedparten af de mennesker der har brug for at forandre adfærd for at få det godt.

Den er også, koblet med kognitiv terapi, rigtig effektiv mod angst og depression.

 

Transform Your Relationship

For folk, der har været på Imago parseminar eller i parterapi og arbejder med at implementere Imago derhjemme er der kommet denne videoserie, som et ungt amerikansk par har lavet - jeg synes de er rigtig søde og inspirerende - og wauw hvor er det professionelt lavet! Se de 8 videoer her på siden i "NYHEDER."

Eller her på deres hjemmeside. (Start med Part 1, nederst på siden)

Part 1: External vs Internal Quest